Hemma hos dig med Carl Olof

På Riksteaterturné hösten 2017.

Koreografen och dansaren Carl Olof Berg längtade efter ett närmare möte med publiken och ett mer intimt och lustfyllt sammanhang vilket ledde till hemlånsprojektet Hemma hos dig med Carl Olof.

När han hösten 2017 turnerar med Riksteatern har teaterföreningarna köpt Carl Olofs tjänster under en veckas tid. De som vill låna hem honom kan boka en tid dygnet runt på telefontjänsten 0769-454444. Dagtid sitter han även och tar emot bokningar på offentliga platser som bibliotek eller galleri. Hembesöken sker under kvällstid eller efter överenskommelse.

Mot att man bjuder på en kopp kaffe och tar ett foto av Carl Olof får man en föreställning framförd i sitt hem. Man kan välja mellan tre korta föreställningar som alla är mellan 20-30 minuter långa; En guidad visning av slutna manliga rum, Ett melankoliskt popquiz på ostämt piano och Prinsessjympa.

Personen som bokar kan vara helt själv i publiken eller bjuda hem så många som den vill. Under någon dag i veckan framför Carl Olof också en av de tre föreställningarna på en plats som föreningen väljer.

Carl Olof Berg är född 1975 och verksam som koreograf. Under 2017 regisserar han Rapport från ett omklädningsrum på Västmanlands teater samt turnerar med klassrumsföreställningen Min trygga plats tillsammans med Sofia Wretling från Mammas nya kille. Han har en master i koreografi på DOCH - Dans och cirkushögskolan i Stockholm men tog examen från koreografutbildningen på Danshögskolan redan 1998.

Hemma hos dig med Carl Olof är en del av hans konstprojekt Andrology Showroom. I det vill han erbjuda ett personligt samtal om maskulinitet och prestige men också om hemmet som en scen där vi bygger våra kroppar och identiteter.

Läs Carl Olofs text om projektet och de olika föreställningarna på www.andrologyshowroom.se